Сагата около скандалния развод на актьора Васил Драганов и съпругата

...
Сагата около скандалния развод на актьора Васил Драганов и съпругата
Коментари Харесай

Ева Тепавичарова разнищи лъжите на Васил Драганов

Сагата към скандалния бракоразвод на артиста Васил Драганов и брачната половинка му Андреа освен че продължава да раздрусва арт средите, само че и да въвлича нови и нови известни лица, измежду които и това на актрисата Ева Тепавичарова.

Малко откакто скандалните детайлности към раздялата бяха изнесени на показ, бе тиражина информацията, че новата другарка на Драганов е точно Ева Тепавичарова.

Да, но не! Наскоро актрисата освен отхвърли това да е правилно, само че и обяснимо е гневна на сътрудника си, че разправя наляво и надясно, че двамата са имали случка.

" Ева няма връзка с Васил, още по-малко ще му ражда дете, както той приказва. Драганов си е измисли връзката им, тъй като е желал да нервира някогашната си жена Андреа... извънредно плитка постъпка ", разясняват от актьорските среди.

Ева Тепавичарова даже е писала на артиста във фейсбук, с цел да му държи сметка за какво си измисля връзка и я замесва, само че звездата от " Комиците " е блокирал огнената къдравелка, тъй като не желаел да ѝ отговори, оповестява blitz.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР