Сагата между Евгени Генчев и избраницата му от Ергенът -

...
Сагата между Евгени Генчев и избраницата му от Ергенът -
Коментари Харесай

Заедно ли: Вижте лицето на Евгени, случайно хванато в кадър, когато е до Валерия!

Сагата сред Евгени Генчев и избраницата му от " Ергенът " - Валерия Георгиева стартира да издиша. Приказките какъв брой са влюбени двамата, по какъв начин не могат един без различен и какъв брой скоро ще се оженят, дават фира. А доказателствата за това са няколко.

Първото и най-съществено е, че кучкарката не е стъпвала нито в Пловдив, нито в дома на гаджето си, откогато свърши предаването по малкия екран. А това е невероятно и няма по какъв начин да стане, в случай че двамата действително ще подвигат женитба - без значение дали това се нрави на свекито Светла, или не.

Другото доказателство е лицето на пианиста на рождения ден на годеницата му. Валерия навърши 25 години с гръмък ваучър в столично заведение, където бяха и приятелките й Айлин Бобева и Джия. Докато двете гърли не стопират да се хилят и да се веселят, забележете лицето на Генчев.

Евгени сякаш стои до обичаната си жена, има я в живота и обятията си, а наподобява посърнал, без усмивка, като че ли не на мястото си. Е, по какъв начин да е на мястото си, откакто двамата с Вал го играят двойка за парлама?! Това разкриха близки до Генчо хора.

Каква е повода ли - концертът му на Античния спектакъл под тепетата единствено след броени дни. Беше оповестено доста преди края на предаването, че Евгени ще бъде на концерта си, ръка за ръка, с победителката и избраницата си. Това, както знаем, е Валерия и всичко е към този момент авансово уговорено.

" Чакайте единствено да мине концертът и ще видите с каква скорост ще се парясат ", смеят се осведомени.

Тагове: Евгени Генчев Валерия Георгиева Ергенът Айлин Бобева Джия рожден ден концерт пианист свекито Светла
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР