Сагата „Амбър-Джони“ още не е приключила. По-рано този месец Амбър

...
Сагата „Амбър-Джони“ още не е приключила. По-рано този месец Амбър
Коментари Харесай

Амбър Хърд с първо интервю след делото

Сагата „ Амбър-Джони “ още не е завършила.

По-рано този месец Амбър Хърд бе наказана да заплати на Джони Деп 15 милиона $ по обвиняванията му в клюка. Повод за делото бе нейно изявление пред Washington Post от 2015 година, в което тя косвено уличи артиста в домашно принуждение, написа каналът на Ралица Петровa във vbox7.

След обществено предаваната няколкоседмична правосъдна борба сред двамата щатският съд на Вирджиния, Съединени американски щати отсъди в интерес на Джони, заставяйки Амбър да заплати финансова отплата.

В първото си изявление след делото актрисата отсече пред NBC News, че за присъдата вини не журито, а обществените медии. „ Не можете да ме убедите, че интернет подходи към мен заслужено, “ сподели тя пред платформата. „ Дори и да ме смятате за отговорна и омразата към мен – за заслужена, не можете да твърдите, че отношението към мен бе независимо. “

Амбър изясни, че засяга множеството мемета, гневни мнения и насмешки, отправени по неин адрес онлайн. В прочувствено изявление по време на делото тя дефинира обстановката си като „ призрачен сън “ и показа през сълзи, че всекидневно получава закани за живота си.

Пред NBC Амбър добави и, че „ в действителност схваща “ за какво журито е отсъдило в неин ущърб. „ Джони е прелестен артист, “ сподели тя. „ Той е обичан персонаж и хората имат възприятието, че го познават. “ Категорична бе, че нападките по неин адрес онлайн не я интересуват.

„ Не одобрявам присъдата персонално, “ заключи звездата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР