Съединените щати са готови на решителен отговор не само с

...
Съединените щати са готови на решителен отговор не само с
Коментари Харесай

САЩ след изявлението на Пригожин: Няма да допуснем чужда намеса в нашите избори

Съединените щати са подготвени на съдбоносен отговор освен с думи, само че и с дейности против каквито  да било опити на лица, организации или страни да се месят в междинните избори за двете камари на Конгреса. Това съобщи на брифинг пресаташето на Държавния департамент на Съединени американски щати Нед Прайс.

" На всички нас е известно, изключително в този момент, че свободните и почтени избори са крайъгълен камък на американското общество и американската народна власт. Ние няма да позволим интервенция в нашите  избори, без значение от това от кое място идва тя. Ние засвидетелствахме това освен с думи, само че и с дейности. " – акцентира той.

Прайс подсети, че още през 2018 година Съединени американски щати вкараха наказания против близкия до Кремъл съветски предприемач Евгений Пригожин и неговата така наречен Агенция за интернет проучвания (известна като фабрика за тролове), а през 2021 година – и против самата Русия. Заради сходна интервенция бяха наложени наказания и на Иран.

По-рано Пригожин съобщи, че Русия се е намесвала, намесва се и ще продължи да се намесва в американските избори.   

" Човекът, който прави такива изказвания, не би направил това, в случай че Кремъл не е дал единодушие за това на несъмнено равнище ",  подчерта Прайс в коментар за думите на Пригожин.

„ Господа, ние сме се месили, месим се и ще се месим. Прецизно, тъкмо, хирургически и по собствен метод, както умеем. По време на нашите високоточни интервенции ще изрязваме по едно и също време двата бъбрека и черния дроб. " – Пригожин.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР