Съединените щати призоваха Русия да окаже пълно съдействие на международната

...
Съединените щати призоваха Русия да окаже пълно съдействие на международната
Коментари Харесай

САЩ призоваха Русия да окаже пълно съдействие при разследването на случая Навални

Съединените щати приканиха Русия да окаже цялостно подпомагане на интернационалната общественост при следствието на случая с отравянето на опозиционера Алексей Навални. По време на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации американската страна съобщи, че ще работи със съдружниците си за търсене на отговорност от имащите отношение по случая с отравянето на съветския опозиционер Алексей Навални.

Руският непрекъснат представител в Организация на обединените нации Василий Небезня отговори, че Русия желае да знае какво се е случило с Навални, само че управляващите в страната нямат учредения да стартират следствие, тъй като не разполагат с никакво доказателство.

Представителят на Германия в Секретен сътрудник на Организация на обединените нации съобщи, че Берлин работи с Организацията за възбрана на химическите оръжия по въпроса и прикани Русия да направи същото.

Алексей Навални сега е на лекуване в немската болница " Шарите ", откакто се почувства зле по време на вътрешен полет в Русия предишния месец.

Германия счита, че той е бил токсичен с нервнотоксичното вещество " Новичок ", до момента в който Москва споделя, че няма доказателства, че опозиционерът е бил токсичен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР