Съединените щати получиха заповед за изземване на самолет на стойност

...
Съединените щати получиха заповед за изземване на самолет на стойност
Коментари Харесай

САЩ със заповед за изземване на самолет на стойност $45 милиона, собственост на руската енергийна компания Лукойл

Съединените щати получиха заповед за изземване на аероплан на стойност 45 милиона $, благосъстоятелност на съветската енергийна компания Lukoil ( " Лукойл " ), заяви Министерството на правораздаването на Съединени американски щати.

" Окръжният съд на Съединени американски щати за Южния окръг на Тексас позволи изземването ", се споделя в изказване на отдела. Самолетът е влезнал и изхвърчал от Русия в нарушаване на глобите на Министерството на търговията на Съединени американски щати против Русия, добави Министерството на правораздаването. Официално самолетът Boeing 737-7EM последно е летял в Съединените щати през март 2019 година, прибавиха от Министерството на правораздаването, съобщи Ройтерс.
 Властта договаря с
Властта договаря с " Лукойл България " за понижаване цените на горивата

Държавата приготвя ограничения за понижаване на цените на горивата

От 2014 година " Лукойл " е обект на секторни наказания, наложени от Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) към Министерството на финансите на Съединени американски щати. 

" Самолетът в последна сметка е бил благосъстоятелност на " Лукойл ", макар че тази благосъстоятелност е била скрита посредством поредност от холдингови компании ", се споделя в изказване на Министерството на правораздаването.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР