Съединените щати обмислят дали да включат България в програма, която

...
Съединените щати обмислят дали да включат България в програма, която
Коментари Харесай

САЩ обмислят безвизови пътувания за българи с престой до 90 дни

Съединените щати обмислят дали да включат България в стратегия, която ще разреши на жителите й да посещават страната и да остават на американска територия за интервал до 90 дни без за това да се изискват визи.

Това заяви организация Ройтерс, като се базира на изявление на американския министър на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас. Според него програмата дава обилни изгоди за стопанската система и сигурността на Съединените щати. Освен България другите три страни, за които следва да бъде взето решение са Израел, Кипър и Румъния, написа БГНЕС.
 Щатите включиха Хърватия в програмата за безвизови пътувания Щатите включиха Хърватия в програмата за безвизови пътувания
Съединени американски щати включиха Хърватия в програмата за безвизови пътувания " Виза уейвър ". Това ще разреши на жителите на страната да пътуват до Амери...

За да взе участие в програмата съответната страна би трябвало да дава отговор на избрани условия, свързани с противопоставяне на тероризма, правоприлагане, сигурност на документите и ръководство на границите. В момента 40 страни са включени в листата на Вашингтон и за техни жители не се изкисват визи за престой до три месеца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР