Съединените американски щати се страхуват от публичността на фактите за

...
Съединените американски щати се страхуват от публичността на фактите за
Коментари Харесай

Руското посолство след изявлението на САЩ за трибунала над „Азов“-ците: Страхуват се от фактите

Съединените американски щати се опасяват от публичността на обстоятелствата за дейностите на украинския националистически полк " Азов ", съобщи съветското посолство в Съединени американски щати, разяснявайки обвиняванията на Държавния департамент против Москва по отношение на провеждането на арбитражен съд над украинските военнопрестъпници, заяви Russia Today.

Руските дипломати подчертаха, че процесът против украинските бойци ще " хвърли светлина " върху режима в Киев, от който Съединени американски щати " старателно основават ослепителен и храбър облик ".

Както оповестиха в ДНР, първият арбитражен съд над пленените бойци от Въоръжените сили на Украйна би трябвало да се организира в Мариупол преди края на лятото.

„ Предстоящият развой има за цел да възвърне справедливостта за военнопрестъпниците, измежду които са и нацистите от полка Азов. Вашингтон очевидно се опасява от разгласяването на обстоятелствата, които свидетелстват за нечовешките дейности на членовете на тази терористична организация “, се споделя в коментара съветското посланичество във Вашингтон.

Руските дипломати акцентират, че интернационалният арбитражен съд в Мариупол " е в положение да хвърли светлина върху същинската същина на киевския режим, от който Съединени американски щати старателно основава ослепителен и храбър облик ".

„ Американските жители най-сетне научават, че в реалност тяхното държавно управление оказва помощ на тези, които целеустремено убиват цивилни и се подиграват с съветското население на Донбас и Украйна “, акцентира съветското посолство.

Отбелязва се също, че Русия изцяло съблюдава Женевските конвенции и подсигурява на украинските военнопленници подобаващи условия на задържане, което „ не може да се каже за режима в Киев, чиито бойци се отнасяха брутално към пленените съветски военнослужещи “.

„ Накрая, в случай че американските управляващи имат въпроси по отношение на събитията в Мариупол, те биха могли да ги обсъдят с управлението на Донецката национална република. Това е самостоятелна страна “, приключват от дипломатическата задача.

 

Източник " Труд "

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР