Саджад Гариби, по-известен като Иранския Хълк продължава да се готви

...
Саджад Гариби, по-известен като Иранския Хълк продължава да се готви
Коментари Харесай

Иранския Хълк показа нова визия

Саджад Гариби, по-известен като Иранския Хълк продължава да се готви за своя дебют в ММА. Гариби ще направи дебют в чешката ММА промоция Red Face. Миналия уикенд Саджад трябваше да бъде в Чехия, където Red Face организираха галавечер. Организаторите му бяха купили билети, само че той постъпи в иранска болница, тъй като има зараза на ръката.

От организацията възнамеряват Гариби да се бие за купа на 18-ти ноември. Red Face е лига, която опълчва звезди от обществените мрежи. Самият Гариби пусна видео по време на галавечерта им и удостовери, че ще се бие през ноември. Все още не е ясно кой ще го посрещне в клетката. В своя акаунт в обществените мрежи Саджад сподели своята физическа форма. Той твърди, че е подобрил физиката си и има нова сила.

Преди 1 година Гариби трябваше да направи своя дебют в бокса против Мартин Форд. Битката им пропадна, откакто Форд видя по какъв начин Гариби приказва за самоубийство и плаче по иранска телевизия. Алмат Бахитович Джуманов, прочут като Казахския исполин, беше определен за нов противник на Иранския Хълк. Битката бе същинска подигравка на бокс. Казака съумя да го нокаутира  за по-малко от 2 минути. Сега Гариби има вяра, че е нов човек и се кани да господства в клетката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР