Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри съдия Емил Митев

...
Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри съдия Емил Митев
Коментари Харесай

Пенсионираха с награди апелативен съдия

Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет насърчи арбитър Емил Митев с „ персонален почетен знак първа степен-златен “.

Председателят на Върховния касационен съд Галина Захарова, която е и председателстващ Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет, изпрати приветствен адрес на съдията, в който му благодари за професионалното държание, подготвеност и отдаденост в работата му, което го подрежда измежду магистратите, построили актуалния образ на българското правораздаване.

Председателят на Апелативен съд – Пловдив Магдалина Иванова връчи на арбитър Емил Митев грамота и плакет на Апелативен съд – Пловдив за проявен висок професионализъм и отлична работа

Поводът за премиите е, че през днешния ден Емил Митев отстъпи от служба „ арбитър “ в Апелативен съд – Пловдив, заради навършване на 65-годишна възраст.

Съдия Емил Митев стартира работа в Апелативен съд – Пловдив на 23.01.2004 година Преди това е бил арбитър в районните съдилища в Асеновград и Пловдив, арбитър в Окръжен съд – Пловдив, като в правосъдната система има над 32 години трудов стаж.  Работил  е и 4 години и 7 месеца като юрист.

По време на работата му като арбитър в Апелативен съд – Пловдив Емил Митев преглежда главно търговски каузи. Винаги се е справял безупречно с всички правни и на практика проблеми и е проявявал самодейност за разрешаването им.

Съдия Емил Митев е с сан „ арбитър Върховен касационен съд и Върховен административен съд “ от 15.05.2014 година

Екипът на Апелативен съд – Пловдив му пожелава здраве, персонално благоденствие, доста сбъднати фантазии и позитивни страсти! Благодари за проявената преданост и уместност в дългогодишната ни взаимна работата!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР