Съдията по делото не отговаря за отвод по делотоНямам приятелски

...
Съдията по делото не отговаря за отвод по делотоНямам приятелски
Коментари Харесай

Адвокатът на Петков пред Tribune: Нямам приятелски отношения със съдията по делото срещу Борисов


Съдията по делото не дава отговор за отказ по делото

„ Нямам другарски връзки с Веселина Няголова “. Това съобщи пред Tribune.bg юристът на Кирил Петков Стоян Мадин във връзка появилата се в медийното пространство информация, че съдията по делото за клюка на съпредседателя на Политическа партия против Бойко Борисов е някогашен негов сътрудник и са имали близки връзки.

Адвокат Стоян Мадин е освободен като арбитър в СРС през 2019 година, писа преди ден Еpicenter.bg. От обявата излиза наяве, че оттова са околните му връзки със съдията по делото - Веселина Иванова Няголова. Преди това и двамата са били младши прокурори. Ако изказванията са правилни, остава да виси въпросът за какво юристът на Петков не е изискал отказ на съдийката заради тези аргументи.

„ Аз съм бил арбитър в Софийския областен съд. Не знам от кое място е излязла тази информация, тя е обществена, какво значи излязла, аз съм някогашен арбитър. Питайте тези, които го приказват това нещо, за какво ме питате мен “, сподели още Мадин в отговор на въпрос дали фактически са имали близки връзки със арбитър Няголова.

Попитан не е ли това спор на ползи, той бе безапелационен:

„ Нямам другарски връзки с Веселина Няголова “.

Потърсихме за коментар и самата Веселина Няголова, която обаче бе сбита:

„ Съдът има пиар, който ще отговори на всички Ваши въпроси “, като не пожела да отговори за връзките си някогашния й сътрудник Мадин. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР