Съдията по делото е бил обект на бомбена заплаха по-раноДоналд

...
Съдията по делото е бил обект на бомбена заплаха по-раноДоналд
Коментари Харесай

Тръмп пристигна в съда за заключителни аргументи по делото за бизнес измами

Съдията по делото е бил обект на бомбена опасност по-рано

Доналд Тръмп дойде в съда в Ню Йорк зазаключителните причини по гражданското дело за бизнес измами, което той назова " подправен развой ".

Часове преди събитието съдията по делото е бил обект на бомбена опасност, съобщаваNBC News. Според неизвестен източникполицията в окръг Насауе реагирала на опасността в дома на Артър Енгорон. Не е известно дали той е бил у дома по това време. Говорителят на съда Ал Бейкър съобщи, че сигурността е била засилена след отправена опасност против съдията, без да дава повече детайлности.

Щатът Ню Йорк желае от 45-тияамерикански президентблизо 370 млн. доларакато наказателна клауза за това, че е надценил чистото си положение пред банковите институции.

Адвокатът му Крис Кисзаяви, че процесът е политически стимулиран. " Цялото това дело е фиктивен иск за гонене на политически цели. Винаги е имало жълти вести впресата, само че няма никакви доказателства ", добави още той.

Доналд Тръмп взе присъединяване в предизборно събитие в Айова в сряда вечерта и означи, че е " заставен " да се върне в Ню Йорк за заключителните причини, макар че няма обвързване да участва.

" Това е подправен и неправдив развой ", написа той в обява в обществените мрежи, преди да назова процеса " срам ", когато се появи в съда.

Източник:SkyNews, nova.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР