Съдията от Върховния съд на САЩ Брет Кавано положи клетва

...
Съдията от Върховния съд на САЩ Брет Кавано положи клетва
Коментари Харесай

Тръмп се извини на Кавано от името на нацията

Съдията от Върховния съд на Съединени американски щати Брет Кавано постави клетва още веднъж нощес на гала за медиите в Белия дом, само че не преди президентът Доналд Тръмп да порицае още веднъж съперниците му, които не желаеха той да встъпи в служба, съобщи Асошиейтед прес.

Церемонията можеше да бъде сплотяващ миг за страната, само че вместо това Тръмп я употребява, с цел да порицае водената против Кавано акция, целяща съгласно него персоналното му заличаване и основана на измами. "От името на нашата нация желая да се извиня на Брет и на цялото семейство Кавано за ужасната болежка и страдалчество, които бяхте принудени да изтърпите ", съобщи Тръмп, визирайки тежката политическа битка към номинацията му, откакто съдията беше упрекнат в полови похищения.

"Вие, сър, бяхте приет за почтен след историческо тестване ", съобщи Тръмп.

Кавано стана публично член на Върховния съд на Съединени американски щати в събота. Днес ще бъде първото му съвещание. Самият той увери, че битката към номинацията му не го е трансформирала и че не таи завист. Върховният съд "не е покровител на политически институции ", акцентира той и увери, че след края на акцията към назначението си ще се концентрира върху отговорностите си като арбитър, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР