Съдията е виновен за отпадането на Барселона. Около това мнение

...
Съдията е виновен за отпадането на Барселона. Около това мнение
Коментари Харесай

Изгоненият Шави разкри какво е казал на съдията

Съдията е отговорен за отпадането на Барселона.

Около това мнение предстоящо се сплотиха всички в лагера на каталунците след реванша от ¼-финалите на Шампионската лига против ПСЖ. Барса отпадна след загуба с 1:4 като хазаин, а основни се оказаха отсъжданията на румънския арбитър Ищван Ковач.

Реферът реши дуела след противоречив червен картон за Араухо в 29 мунута. След това Шави беше изпъден в 56-ата минута след имитация към Ковач, а девет по-късно бе изпъден и треньорът на вратарите на отбора.

" Казах на рефера, че е доста слаб, злополучие, че не схваща играта, беше пагубен. Промени изцяло мача, не обичам да приказвам за съдиите, само че неговите отсъждания белязаха мача. Когато на терена бяхме 11 на 11, беше едно, само че с 10 играчи стана доста комплицирано. Жалко е, че сезонът за нас заради едно съдийско решение завършва тук. Бих желал да играя единадесет против единадесет против ПСЖ на Луис Енрике ", разяснява Шави.

Колегата му в ПСЖ Луис Енрике пък избра да се концентрира върху представянето на неговия тим, а не върху отсъжданията на рефера.

" Очевидно е, че започнахме мача брилянтно. За дванадесет минути те даже не се бяха доближили до нашата врата, само че със зрелищната игра на Ламин ни вкараха гол ", показа Енрике.

Той бе запитан и за обстановката с Килиан Мбапе.

" Ще изчакам господин Килиан Мбапе да приказва. Докато страните не се изкажат, аз ще остана спокоен. Това е като развой. Аз съм очевидец и съм в очакване страните да се произнесат ", сподели още Луис Енрике.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР