Съдия Татяна Гьонева Коева, която пусна на свобода Георги Николаев,

...
Съдия Татяна Гьонева Коева, която пусна на свобода Георги Николаев,
Коментари Харесай

Почернена майка от Пловдив: Съдия Гьонева пусна на свобода и убиеца на сина ми

" Съдия Татяна Гьонева Коева, която пусна на независимост Георги Николаев, който наряза с макетно ножче 18-годишната Дебора от Стара Загора , пусна и килъра на сина ми “. Това описа в обществените мрежи почернената майка Мариела Николова.

Тя губи сина си Николай Николов, прочут в Пловдив като NI.со, на 29 юни 2018 година при злополука на прохода Хаинбоаз при с. Пчелиново. С него е пътувал и различен музикант Павел Дюлгерски от Раковски, който почива от раните си четири месеца по-късно. Двамата музиканти са пътували за присъединяване в Русе.

" Съдия Татяна Гьонева Коева - този мазно усмихнат гьонсурат, който пусна с условна присъда индивида, предизвикал злополука, в която бяха отнети животите на двама надарени музиканти. Тя освободи турския водач и изясни решението си с мотив, че " присъдата не е единствено за наказване, а е и мисъл и грижа за тези, които не престават живота си. “

" Отвратена съм от червивото правораздаване в България и от следващото гнусно решение на тази женица- да пусне на улицата изрод, нанесъл с такава свирепост нечовешка подигравка и физическа болежка на 18- годишно момиче, осмелило се да провокира недоволството му ".

" Извергите, които убиват с колите си деца и ги режат с макетни ножчета, се разхождат на независимост. А всички ние с бездействието си разрешаваме олигофренията да процъфтява необезпокоявана! И това ще бъде по този начин, до момента в който не се одобряват закони, които подсигуряват незабавни и безусловни санкции за нарушители, джигити и всевъзможни маргинали, които безчинстват по пътищата, улиците и домовете ни. Камбаната всеки ден бие за твое дете, Българийо! ", добавя почернената майка в своя пост във фейсбук.

За злополуката е упрекнат турският камионджия Мехмет Калиман. 5 години той се укрива от българското правораздаване. Все отново е арестуван през февруари тази година на влизане на територията на България. На 19 май Окръжният съд в Стара Загора го  призна за отговорен, само че осъди условно турския камионджия. 

В претекстовете на съда в Стара Загора се споделя, че и двамата водачи са отговорни за злополуката и са надвишили скоростта два пъти над допустимото. Турският водач е признал виновността си, изискал е делото да се води по съкратената процедура и по този начин по закон е получил 1/3 по-ниско наказване от плануваното в закона. Съдът е взел под внимание и чистото му правосъдно минало.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР