Съдия постанови, че американският актьор Алек Болдуин няма да трябва

...
Съдия постанови, че американският актьор Алек Болдуин няма да трябва
Коментари Харесай

Съдия временно спира депозирането на делото срещу Алек Болдуин преди процеса срещу Ръст

Съдия постанови, че американският артист Алек Болдуин няма да би трябвало да дава показания под клетва в гражданско дело, до момента в който не завърши делото му за непредумишлено ликвидиране.

Искът, заведен от трима членове на екипа от снимачната площадка на кино лентата Rust, твърди, че Болдуин и неговата продуцентска компания El Dorado Pictures са предизвикали „ прочувствен стрес “ вследствие на немарливост след гибелта на оператора Халина Хътчинс.

Тя беше погубен на снимачната площадка на уестърн през октомври 2021 година, откакто реквизитен револвер, държан от Болдуин, избухна в Санта Фе, Ню Мексико.

Във вторник, Съдия Брайън Бидшайд „ отчасти почете “ молба, подадена от юристите на Болдуин, за „ прекъсване на делото “ – което значи краткотрайно прекъсване на правосъдното произвеждане – в очакване на разрешаването на неговото наказателно дело.

„ Няма да има никакви показания на Г-н Болдуин самостоятелно или обвързван с El Dorado Pictures от в този момент до приключването на наказателния развой по тоз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР