Съдия по федерално административно право постанови, че главният изпълнителен директор

...
Съдия по федерално административно право постанови, че главният изпълнителен директор
Коментари Харесай

Коментарите на главния изпълнителен директор на Amazon Анди Джаси за синдикатите са нарушили федералния закон, съдийските правила на NLRB

Съдия по федерално административно право постанови, че основният изпълнителен шеф на Amazon Анди Джаси е нарушил трудовото законодателство, като е направил избрани антисиндикални мнения по време на медийни изявленията преди две години.

Решението, издадено в сряда, следва тъжба, подадена през 2022 година от Националния съвет по трудови връзки, който упрекна Джаси в прекрачване на границата по време на изявленията, в които той сподели, че служащите са по-добре без профсъюз.

В решението съдията на Националния съвет по трудови връзки Брайън Д. Гий уточни изказванията, направени от основния изпълнителен шеф на Amazon в телевизионната стратегия на CNBC „ Squawk Box “ и по време на две срещи на върха, проведени от Bloomberg News и New York Times.

Гий сподели, че прогнозите на Джаси по отношение на профсъюзите, изменящи връзките сред чиновник и шеф, са законни. Но други изказвания за това по какъв начин чиновниците биха били по-малко овластени в границите на профсъюз, „ има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР