Съдия от Ню Йорк се скара на адвокатска кантора, че

...
Съдия от Ню Йорк се скара на адвокатска кантора, че
Коментари Харесай

Съдия от Ню Йорк укори адвокатска кантора, че използва ChatGPT, за да оправдае хонорарите си

Съдия от Ню Йорк се скара на адвокатска адвокатска фирма, че цитира ChatGPT в поддръжка на молбата си за „ несъразмерни “ адвокатски възнаграждения до $600 на час.

Адвокатската адвокатска фирма Cuddy се базира на инструмента за предсказуем изкуствен интелект в декларация до съда по дело, което завоюва против градския отдел по обучение. Той сподели, че е направил това, „ с цел да даде подтекст на това, което един родител – като има отворен и наличен ChatGPT-4 – може да отнеме при изследването дали да наеме юрист и кого да одобри или отхвърли “.

На въпрос каква би била „ рационална часова ставка “, която да очаквате за асоцииран юрист с до три години опит в чуване по отношение на образованието за увреждания, огромният езиков модел сподели, че може да „ варира от 200 до 500 $ на час “, юрист във компанията написа.

Той също по този начин уточни, че ChatGPT заключава, че „ юристите, които са профилирани в избран тип право (като специфичното обучение в този случай), могат да изискват по-високи ставки “ и че адв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР