Съдия от горната част на щата постанови, че обезумял скитник,

...
Съдия от горната част на щата постанови, че обезумял скитник,
Коментари Харесай

Скитник в брутално нападение с мачете за Ханука през 2019 г. все още не е годен за съдебен процес — но прокуратурата е решена да го преследва

Съдия от горната част на щата постанови, че оглупял друмник, упрекнат в брутална офанзива с мачете през 2019 година против хасидски евреи на празненство за Ханука, към момента е неспособен за правосъден развой само че решителните прокурори дават обещание, че ще продължат да му хвърлят книгата, когато получи позволение да се изправи пред правосъдни заседатели.

Съдията от окръг Рокланд Кевин Русо предходната седмица подписа заповед, с която задължава Графтън Томас, който е упрекнат в убийството при нападението на 28 декември 2019 година в Рамапо, да бъде държан в психиатрична болница най-малко още две години като „ неработоспособен човек. ”

Нападението остави 72-годишния Йозеф Нойман в кома с тежки пострадвания на главата, довели до гибелта му три месеца по-късно.

39-годишният Томас е изправен пред обвиняване от 14 точки, което включва шест точки за нахлуване и опит за ликвидиране при нападението.

„ Окръжната прокуратура в Рокланд се ангажира да получи правдивост от името на Йозеф Нойман и другит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР