Съдебното заседание за бившия албански премиер Сали Бериша и неговия

...
Съдебното заседание за бившия албански премиер Сали Бериша и неговия
Коментари Харесай

Делото срещу Сали Бериша е отложено

С ъдебното съвещание за някогашния албански министър председател Сали Бериша и неговия шурей Джамарбер Малтезин е отсрочено за 12 март , заяви „ Албениън пост “.

Адвокатите желаеха да се срещнат с двумесечната информация, импортирана от Специалната прокуратура (СПАК) в съда по отношение на следствието на приватизацията на някогашния комплекс " Партизани ".

В същото време е подадено и искане за отказ на арбитър Ирена Гьока.

Адвокатът на Бериша, Генч Гьокутай, съобщи, че на съвещанието е било прочетено уведомлението от предходните пъти и процесът е протекъл доста бързо, без да има нещо ново.

Само преди два дни Върховният съд отхвърли настояването на Специалната прокуратура, която изиска връщането в пандиза на Джамарбьор Малтезин.

СПАК апелира решението на съда, който реши да пусне Малтезин под домакински арест, като изиска връщането му в килията.

Също по този начин през днешния ден във Върховния съд бяха отхвърлени настояванията на Бериша и шурей му за смяна на ограниченията за сигурност.

Това е обвързвано с следствието на досието, известно като " Партизани ", от което излиза наяве, че Бериша и шурей му са направили редица нарушавания по време на приватизацията на спортния комплекс.

* Вижте и това видео от архива ни:  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР