Съдебното жури по делото на Джони Деп срещу бившата му

...
Съдебното жури по делото на Джони Деп срещу бившата му
Коментари Харесай

Джони Деп осъди бившата си за $15 млн.

Съдебното жури по делото на Джони Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд постанови, че някогашната съпруга трябва да му заплати 15 милиона $ за очерняне. Шестседмичният развой на бившата холивудска двойка бе най-следеното събитие в Съединени американски щати.

Деп, 58-годишната звезда от " Карибски пирати ", съдеше Хърд за 50 милиона $, като твърдеше, че тя е разрушила репутацията му като го е нарекла пред вестник " Washington Post "   " обществена персона, представител на домашното принуждение ". 36-годишната Хърд заведе срещуположен иск за 100 милиона $, заявявайки, че Деп е упражнил принуждение против нея. Деп отхвърли да е удрял Хърд или която и да е жена и сподели, че тя е тази, която е упражнявала принуждение по време на връзката им.

Деп и Хърд се срещнаха през 2011 година по време на фотосите на " The Rum Diary " и се ожениха през февруари 2015 година. Разводът им беше финализиран към две години по-късно.

По време на делото правосъдните заседатели слушаха записи от свадите на двойката и видяха фотоси на кървавия пръст на Деп. Той сподели, че горната част на пръста е нарязана, когато Хърд хвърлила бутилка водка по него през 2015 година Хърд отхвърли да е наранила пръста на Деп и съобщи, че той я е насилвал полово същата нощ, а тя го блъснала единствено с цел да отбрани себе си. 

Показанията бяха излъчени онлайн в обществените медии, привличайки огромна аудитория, която чу детайлности за проблематичните връзки на двойката.

Някога измежду най-големите звезди на Холивуд, Деп сподели, че обвиняванията на Хърд му костват „ всичко “. Новия филм за " Карибските пирати " беше отсрочен и Деп беше сменен във филмовия франчайз " Фантастични животни ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР