Съдебните заседатели по гражданско дело признаха за виновен актьора Бил

...
Съдебните заседатели по гражданско дело признаха за виновен актьора Бил
Коментари Харесай

Бил Козби бе признат за виновен за изнасилване

Съдебните заседатели по гражданско дело признаха за отговорен артиста Бил Козби за полово принуждение против 16-годишно момиче през 1975 година, оповестиха международните организации.

Заседателите от окръг Лос Анджелис отсъдиха в интерес на ищцата Джуди Хът, която в този момент е на 64 години и взеха решение тя да получи обезщетение от Козби обезщетение от 500 000 щатски $ за нанесени прочувствени вреди.

Според заседателите Козби умишлено е насилил полово Хът, знаел е, че тя е под 18-годишна и че в дейностите си той е бил воден от изкуствен полов интерес към малолетна.

Решението е значима правна загуба за 84-годишния артист, който бе прочут като " американския баща ". Козби бе наказан и излежаваше присъда в пандиза за полово принуждение, когато преди година бе освободен, тъй като присъдата му бе анулирана заради процедурни нередности.

Гражданското дело на Хът е едно от последните правни инциденти за някогашната звезда, откакто застрахователят му уреди извънсъдебно други сходни искове.
Козби не се яви в съда по делото на Хът, само че в записани показания от 2015 година и посредством юристите си отхвърля да е имал каквито и да е полови контакти с нея. В желае си тя твърди, че през 1975 година, когато била на 16 година, Козби - тогава на 37 година, я поканил дружно с другарка в къща на Плейбой и я принудил към полов контакт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР