Съдебна реформа в България ще се реализира и ще е

...
Съдебна реформа в България ще се реализира и ще е
Коментари Харесай

Стоян Тончев: Съдебна реформа в България ще се реализира и ще е точно в частта "Главен прокурор", като за начало - Топ новини

Съдебна промяна в България ще се осъществя и ще е тъкмо в частта „ Главен прокурор “, като за начало. А консенсус по въпроса ще има както от страна на Демократична България и Политическа партия, по този начин и поддръжка от ГЕРБ, а за какво не и от Движение за права и свободи, БВ, БСП…

Натиск за това е налице както от страна на българските жители и Съединени американски щати, по този начин и от Европа, доказано от Венецианската комисия. Причините са доста, само че една от основните е, че неналичието на сигурност и господство на закона кара американски компании да не желаят да стъпят у нас, а проектите са тук да се развива военна индустрия и произвеждане на техника, елементи, създаване на фабрики (вертолети) и т. н.

И още нещо – Съединени американски щати са наясно, че медиите и лицата, на които са заложили до момента у нас (с дребни изключения), като се изключи че не стават, са провокирали най-вече отрицателни настроения и ненавист у българите към американците и политиките им.

Така че, предстоят промени на разнообразни равнища, а за какво не и включването на нови хора в политическия живот на страната.

А с този пост не давам оценка – дали нещо е за положително, или за неприятно. Както знаем, българите постоянно сме от еВаната страна на „ родата “. Но пък може да извлечем и някакви дивиденти от идните процеси и събития. Може би.

Стоян Тончев, Facebook

Съдебна промяна в България ще се осъществя и ще е тъкмо в частта " Главен прокурор ", като за начало. А консенсус по…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР