Съдбата на Стария континент и най-важните решения, свързани с неговото

...
Съдбата на Стария континент и най-важните решения, свързани с неговото
Коментари Харесай

10-те най-ярки евродепутати

Съдбата на Стария континент и най-важните решения, свързани с неговото бъдеще, са в техните ръце. Те са тези, които всекидневно коват европейските закони и дефинират ориста на милиони поданици от десетки страни. Те са депутатите от Европейския парламент, за които множеството от нас даже и не са чували. Испанският публицист Фернандо Наваро Сордо обаче се зае да подреди най-запомнящите се и заслужаващи внимание измежду тях. Ето 10-те най-ярки евродепутати.

Известният с пороя от официални съобщения по всевъзможни мотиви Вили Майер е на 10-а позиция, италианката Рита Борселино – на 9-о място, някогашният белгийски министър председател Ги Верхофстад – на 8-о място, а 39-годишната италианка Дебора Серакиани, определяна като „ Амели Пулен на политиката ”, е 7-а.

На шесто и пето място са класирани надлежно дъщерята на румънския президент, манекенката Елена Бъсеску, наричана „ Парис Хилтън на Екологичен потенциал “ и някогашната френска министърка на правораздаването Рашида Дати. В Европарламента Дати се изяви като създател на един от най-комичните лапсуси, откакто вместо „ инфлация “ сподели „ фелацио “ по време на изявление.

На четвърто място в класацията е сложена Личия Ронцули. Тя се подрежда на забележителната позиция основно поради щерка си Витория. Само на 44 дни момиченцето имаше достойнството да бъде в пленарната зала на Европарламента в Страсбург на 20 октомври. По този метод Ронцули даде сладкодумен образец за напъните на актуалните дами да съчетаят кариерата с майчинството.

Трети е небезизвестният английски евродепутат Найджъл Фарадж. Заради безспорния си гений в красноречието евроскептикът постоянно беше привикван от някогашния ръководител на Екологичен потенциал Йежи Бузек, с цел да дава пояснения за изявленията си от парламентарната естрада. Фарадж е правил обидни квалификации за множеството европейски политици, като максимален скандал може би е провокирал, наричайки президента на Европейски Съюз Херман ван Ромпой „ ударен с влажен парцал ”.

На второ място в класацията се подрежда водачът на Зелените в Екологичен потенциал Даниел Кон-Бендит. Роденият във Франция политик неведнъж е привличал вниманието на медиите с изявленията си. Кон-Бендит остро подлага на критика шантажа на Европейски Съюз по отношение на Гърция, „ обединението от лицемери “ към Жозе Мануел Барозу и мекото отношение на Брюксел към Китай. По време на пленарно съвещание той е казвал на Мартин Шулц: „ Затваряй си устата! “.

Челната позиция в листата заема италианецът Марио Боргезио, прочут като политика гамен. Той е член на крайнодясната партия „ Северна лига “ и в предишното е взел участие в доста хулигански прояви, като дезинфекциране на трен в Италия, в който пътували цветнокожи, и докарването на стадо прасета на терен, набелязан за градеж на джамия. През лятото на 2010 година Боргезио изиска от Европарламента разсекретяване на архивите за НЛО в Европа.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР