Съдбата на Според източници на изданието Semafor, властите са на

...
Съдбата на Според източници на изданието Semafor, властите са на
Коментари Харесай

САЩ искат да съдят Binance за измама, но се страхуват от срив на борсата

Съдбата на Според източници на изданието Semafor, управляващите са на път да обвинят Binance в машинация, само че се безпокоят за вероятните последствия за потребителите. Информацията бе отразена измежду най-големите криптомедии, като CoinDesk, и незабавно докара до спад в цените на Bitcoin (BTC) и токена на Binance (BNB).Правосъдните органите в Съединени американски щати обръщат, изключително По-рано през годината, Комисията за търговия с фючърси (CFTC) подаде правосъден иск против компанията и нейния създател и изпълнителен шеф Чанпън Джао (CZ) за избегване на американските закони. Мнозина разясняват, че въпреки CZ да завоюва борбата с създателя на FTX Сам Банкман-Фрийд, точно той и неговото въздействие не престават войната на крипто фронта. Крахът на FTX изтри милиарди долари от крипто пазарите, замърси облика на промишлеността и докара до фалит на няколко бизнеси, свързани с нея.

Съдбата на Според източници на изданието Semafor, управляващите са на път да обвинят Binance в машинация, само че се безпокоят за вероятните последствия за потребителите. Информацията бе отразена измежду най-големите криптомедии, като CoinDesk, и незабавно докара до спад в цените на Bitcoin (BTC) и токена на Binance (BNB).

Правосъдните органите в Съединени американски щати обръщат, изключително По-рано през годината, Комисията за търговия с фючърси (CFTC) подаде правосъден иск против компанията и нейния създател и изпълнителен шеф Чанпън Джао (CZ) за избегване на американските закони. Мнозина разясняват, че въпреки CZ да завоюва борбата с създателя на FTX Сам Банкман-Фрийд, точно той и неговото въздействие не престават войната на крипто фронта. Крахът на FTX изтри милиарди долари от крипто пазарите, замърси облика на промишлеността и докара до фалит на няколко бизнеси, свързани с нея.

Федералните прокурори се тревожат, че в случай че обвинят Binance, това може да докара до всеобщо изтегляне на пари и следващ банкрут, както се случи и с FTX. Така потребителите ще изгубят своите пари и ще възникне спомагателна суматоха на крипто пазарите, разясняват източниците на Semafor. Тази опция би била компромис, тъй като Binance би била обсъждана като виновна за обвиняванията в незаконно държание, само че с понижен нездравословен резултат върху потребителите.
Как да ви контролираме, епизод следващ
, където компаниите оперират в юридически сив зон и потребителите не се употребяват със отбраната, която предлага обичайна банкова система. Binance и нейният създател към този момент са обект на обвинявания, импортирани от Комисията за скъпи бумаги и тържища (SEC), както и от Комисията за търговия с фючърси. Съдебното дело на SEC упреква CZ и неговата компания, че оперират нерегистрирана борса в Съединени американски щати и умишлено разрешават на жители да вземат участие в задграничната борса на Binance.
Реклама
SEC също по този начин твърди, че Binance вкарва в подвеждане клиентите и вложителите си, като употребила тайнствена компания за търговия,, с цел да манипулира покупко-продажбите на американската платформа на Binance. Правните специалисти настояват, че делото на SEC прилича наказателно обвиняване заради сериозността на обвиняванията.

, като основават неразбираема и нестабилна регулаторна среда за крипто фирмите, които работят в техните граници. Това накара доста представители на крипто промишлеността да потърсят леговище в други страни.
Свързани публикации Наръчник за избор на централизирана криптоборса 7 юли 2023, 10:01 Все повече обичайни финансови компании желаят да са част от криптосвета 22 юни 2023, 11:27 Криптодестинация " България " 26 май 2023, 07:10 Веселин Георгиев, Binance: Основният ни фокус е отбраната на криптопотребителите 16 февруари 2023, 06:07
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР