Съдбата е подготвила изпитания за всички зодии. Чрез тях иска

...
Съдбата е подготвила изпитания за всички зодии. Чрез тях иска
Коментари Харесай

Най-важният УРОК, който всяка зодия ще научи през март

Съдбата е подготвила тествания за всички зодии. Чрез тях желае да ни съобщи значими уроци, които ще ни предпазят от допускането на нови или остарели неточности. Не подминавайте знаците, които ни изпраща Вселената. Месец март ще бъде съдбоносен за мнозина. Ето урокът, който ще получите съгласно зодията си:
Овен - Дай втори късмет на любовта
Стара обич може да се върне в живота ви. Не я зачерквайте. Преосмислете взаимоотношенията си и анализирайте грешките, които сте позволили. Вземете си поука от тях и дайте втори късмет на любовта. Започнете на чисто и е допустимо да преоткриете индивида, който бяхте зачеркнали от живота си.
Телец - Обърнете внимание на околните си
Време е да демонстрирате възприятията си към обичания човек и околните. Любовта не е единствено да взимаш, само че и да даваш. Покажете на обичаните си хора, че са значими за вас. Един дребен жест е изцяло задоволителен. Изненадайте индивида до вас без причина. Усмивката му ще ви даде повече, в сравнение с сте очаквали.
Близнаци - Очакват ви триумфи на работното място
Успехът ще пристигна, само че би трябвало да го потърсите. Бъдете смели и рискувайте. Покажете, че сте подготвени за мечтаното покачване и шефовете могат да разчитат. Откриват се огромни благоприятни условия пред вас в кариерен проект, само че би трябвало да се потрудите за тях.
Рак - Възобновете остаряло другарство
Не бъдете вироглави и не изтривайте значими хора от живота си за дребни неща. Помислете добре дали не сте прибързали с решението си и дайте нов късмет на този човек.
Лъв - Бъдете по-смирени
Напоследък имате различия с половинката си. Може би за това сте отговорен вие и методът, по който се държите. Преосмислете държанието си и не се опитвайте да налагате своето. Бъдете по-умерени и правете взаимни отстъпки с егото си, когато се постанова.
Дева - Дръж езика зад зъбите си
Искреността е хубаво качество, само че от време на време просто би трябвало си премълчите. Не изказвайте мнение там, където не ви го желаят. Понякога в изблик на гняв пък е по-хубаво да си премълчиш, в сравнение с да кажеш неща, за които ще съжаляваш след това.
Везни - Погрижи се за околните си
Не забравяйте, че околните ви имат потребност от вас. Просто поговорете с тях и се поинтересувайте от какво имат потребност. Не всичко е материално и оставете работата на назад във времето за миг.
 45 урока за живота от 90 годишна жена 45 урока за живота от 90 годишна жена
Хората постоянно споделят на Реджина Брет какъв брой е страхотна за възрастта си. Тя се оказва, че в действителност е на 50-годишна възраст - не на 90 година...
Скорпион - Задава се стихия
Март месец ще бъде сложен за вас. Очакват ви доста провокации. Възможно е да загубите остарели другарства. Трябва да деянията мощ и да преминете през тях с изправена глава. Не губете кураж. Скоро всичко ще премине.
Стрелец - Обърни внимание на себе си
Не поставяй себе си на назад във времето. Поглези се. Купи си нещо хубаво. Почини си от работа и се радвай на живота. Излез с другари и се повесели. Някъде там може да срещнеш любовта. Започни нещо ново и не се опасявай да експериментираш.
Козирог - Имате потребност от поддръжка
 Как земните зодии – Телец, Дева, Козирог се оправят с разрушено сърце Как земните зодии – Телец, Дева, Козирог се оправят с разрушено сърце
Самотата и горчивината след една връзка могат да са големи, изключително в случай че сте мислели, че това е индивидът, с който желаете да прекар...
Козирозите по принцип са " индивидуалисти ". Те вървят с рогата напред и не обичат някой да им се бърка в работата. За да съумеете този път обаче, ще имате потребност от поддръжка. Потърсете помощ и триумфът ще ви споходи.
Водолей - Бъдете внимателни
Определено месец март не е подобаващ да рискувате. Не прибързвайте с решенията, които взимате. Дори това да промени първичните ви проекти. Понякога просто би трябвало да изчакате бурята да премине и да продължите по пътя си.
Риби - Грози ви изменничество от непосредствен човек
Най-неочаквано за вас ще ви сполети изменничество от човек, на който сте имали цялостно доверие. Бъдете нащрек и не позволявайте да ви въвличат в интриги.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР