Съдът във Фрайбург осъди афганистанския бежанец, който през 2016 година

...
Съдът във Фрайбург осъди афганистанския бежанец, който през 2016 година
Коментари Харесай

Бежанецът Хюсеин насили и уби жестоко красивата Мария, но суровото възмездие го застигна доживот!

Съдът във Фрайбург осъди афганистанския емигрант, който през 2016 година изнасили и умъртви немска студентка, оповестява Süddeutsche Zeitung, представен от Блиц. Според проверяващите, през октомври 2016 година бежанецът Хюсеин К. е блъснал 19-годишната студентка Мария до момента в който е била на велосипеда си и я изнасилил. Докато е била в безсъзнание, той я е хвърлил на брега на река Драйзам, където Мария се е удавила.   Два месеца след закононарушението Хюсеин е арестуван. Той е оголен откакто е видян на фотоси от камерите на трамваите и е намерено негово ДНК върху жертвата.  

Задържаният идва в Германия като малолетен емигрант и твърди, че е направил убийството когато е бил 17-годишен. Експертите настояват, че той е най-малко на 21 години. В резултат на това съдът не смекчи наказването.  По време на следствието стана ясно, че преди няколко години обвиненият е направил същото закононарушение в Гърция. Тогава дамата оживяла, само че е била тежко ранена.  Съдът отбелязва, че закононарушението е от изключително сериозен темперамент и осъди Хюсеин на пожизнен затвор.  

Припомняме, че Мария е нападната на 16 октомври, когато се прибира у дома с колело от университета. Обезобразеното й тяло е открито в коритото на река, аутопсията открива, че непосредствената причина за гибелта е удавяне. Патоанатомите обаче са безапелационни, че момичето е било освен изнасилено, само че и грубо пребито. Полицията стартира огромно търсене и стартира да ревизира всички съмнителни субекти, на разпит са привикани над 1400 души. Ключов миг в следствието става намирането на черен шал в реката. Благодарение на конфискувани записи от камери служителите на реда откриват, че млад мъж със същия черен шал се е подвизавал на мястото на убийството.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР