Съдът в Монтана наказа мъж от Аспарухово, нарушил ограничителна заповед

...
Съдът в Монтана наказа мъж от Аспарухово, нарушил ограничителна заповед
Коментари Харесай

Съдът наказа насилник от Монтанско, тормозил бившата си жена

Съдът в Монтана наказа мъж от Аспарухово, нарушил ограничаваща заповед за отбрана от домашно принуждение по отношение на някогашната му жена, научи организация BulNews.
Май тази година Д. Д. почнал физически и душевен да тормози дамата с която живее на фамилни начала. Като видяла на къде отиват нещата тя подала молба за отбрана, това обаче не спряло побеснелия мъж. На 11 август той схванал, че някогашната му е в една от къщите в селото и бае на бебе. Без доста да се мисли Д. Д. отишъл в дома на хората и влезнал с викове в двора. Веднага почнал с обидите, което принудило татко на бебето да го изгони.
Гневният мъж се обадил на тел. 112 и подал сигнал, че му е нанесен побой. Пристигналият на място полицейски чиновник обаче открил друго – че пердах не е имало, само че Д. е нарушил издадена заповед за отбрана.
Така Д. Д. се озовал на подсъдимата пейка, където му била наложена санкция в размер на 1000 лв., която да заплати в интерес на страната и още веднъж му било напомнено, че не би трябвало да приближава на по-малко от 20 метра някогашната си жена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР