Съдът в Благоевград отмени 300 лв. глоба на шофьор на

...
Съдът в Благоевград отмени 300 лв. глоба на шофьор на
Коментари Харесай

Отмениха санкцията за линейка, возила недоносено бебе

Съдът в Благоевград анулира 300 лева санкция на водач на кола за спешна помощ, който карал с превишена скорост. 26 юни т.г. в 14,08 часа на основен път Е-79 край Благоевград стационарна радарна камера е снимала " Шевролет ", благосъстоятелност на болничното заведение в Гоце Делчев, който се е движил със 112 км в час, при позволени 60 км., оповестява „ 24 часа ”. Заради това е публикуван електронен фиш за санкция от 300 лева на болничното заведение. Здравното заведение обаче е обжалвало наказването в съда. Установено е, че автомобилът е обозначен и оборудван със светлинна и звукова сигнализация и е със специфичен режим на придвижване.

Пред магистратите е изнесена информация, че същия ден, към 11,30 часа, в болничното заведение се е родило недоносено дете след незабавно цезарово сечение.

Бебето е трябвало да се транспортира за столична клиника, поради което водачът е карал бързо. Той е позволил нарастване на скоростта, само че няма данни да е заплашил нечий живот или пък да е заплашен различен участник в придвижването. Заради това районният съд анулира като незаконосъобразен електронния фиш за налагане на санкцията./БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР