Съдът резна Топлофикация, че събира незаконни такси Не е редно да

...
Съдът резна Топлофикация, че събира незаконни такси
Не е редно да
Коментари Харесай

Антон Радичев: Не е редно да плащаме парно, ако нямаме радиатори! Не пожелавам на никого моите проблеми с „Топлофикация“

Съдът резна " Топлофикация ", че събира противозаконни такси



" Не е редно да плащаме сметки за парно, без да имаме нагревател у дома! ".  Това ядосано съобщи пред " България Днес " огромният наш артист Антон Радичев във връзка начисляваната на потребителите такса за сградна апаратура, която от години провокира обществено неодобрение.

Тричленен състав на Върховния административен съд разгласи формулата за установяване на силата от сградна апаратура за противозаконна, тъй като е погрешна и ощетява потребителите. Причината е, че има европейска инструкция, която изисква клиентите да заплащат единствено за фактически потребена сила. Съдът осъжда още енергийното министерство да заплати 2550 лв. правосъдни разноски по делото, което е почнало през 2021 година

" Много хора са в неуместна позиция поради високите сметки, които имат, поради " Топлофикация ". Н е знам по какъв начин ще се оправят, правосъдните каузи са дълги ", показа звездата от " Оркестър без име ".

През 2016 година Антон Радичев се ожали, че топлото го погнало поради 261 лева насъбрани сметки за тръбите в негов унаследен апартамент. Ситуацията била неуместна, тъй като призовката пристигнала при него и други негови родственици, с които дружно наследили жилището, когато то към този момент било продадено на напълно нови притежатели и били минали 4 години от договорката. Заради проблемите му с сдружението за известно време сметките на популярния артист в банката бяха замразени. Въпреки това не беше позволено пенсията му да бъде запорирана, по тази причина всеки месец Радичев ходел персонално до банката, служителките там се обаждали, с цел да вдигнат запора, той теглел парите и отново блокирали сметката му. За всички други доходи това предписание не важало.

" Бях на минус с 6196 лв. , само че с юриста ми съдихме сдружението и ми върнаха близо 5 хиляди лева За благополучие към този момент нямам такива проблеми, само че с жена ми не се и отопляваме на парно към този момент ", показа артистът.

" Не поисквам моите проблеми с парното на други хора ", откровено заключи пред вестника Радичев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР