Съдът разпита Велина Аршинкова при закрити врата, по нейно искане, 

...
Съдът разпита Велина Аршинкова при закрити врата, по нейно искане, 
Коментари Харесай

Не откриха ДНК от Семерджиев по въздушната възглавница

Съдът разпита Велина Аршинкова при закрити врата, по нейно искане,  поради откриване на условия от персоналния живот. Свидетелският ѝ роман продължи към час, а по-късно стана ясно, че тя не е карала колата, а е била на задната седалка. Според нея не е карал и обвиненият Георги Семерджиев.

 

Аршинкова твърди, че автомобилът е бил ръководен от трето лице - непозната за нея жена. Предполага се, че това е Елена Йорданова. По думите на Семерджиев това е втората свидетелка по делото.

Въпросната Елена Йорданова обаче досега не се е явявала пред съда, нито е била открита на посочения адрес. Апелативният съд ѝ даде последна опция да се яви на идващото правосъдно съвещание. Ако тя не го направи, ще бъде заличена от листата със очевидци по делото.

 

А в това време стана ясно, че при следващата експертиза на въздушната възглавница не е открита никаква ДНК на Семерджиев. 

 

Според юриста на околните на едно от убитите девойки това е следващият опит за отсрочване на делото, а идващото съвещание ще бъде на 6 март.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР