Съдът пусна от ареста Божидар Москов – един от обвиняемите

...
Съдът пусна от ареста Божидар Москов – един от обвиняемите
Коментари Харесай

Спецсъдът пусна на свобода човек от свирепата Група на Тачо, близък до Митьо Очите

Съдът пусна от ареста Божидар Москов – един от обвинените от „ групата на Тачо ”. Решението взе дефинитивно Апелативният профилиран углавен съд в четвъртък. Той удостоверява определението на долната инстанция, взето седмица по-рано. А то е нова мярка за неотклонение – парична гаранция в размер на 5000 лв., написа " Флагман ".

През октомври Божидар Москов бе един от групата задържани за разпространяване на опиати, като съгласно държавното обвиняване началник й е Станислав Панайотов-Тачо.

Съдът е решил, че Москов не е толкоз рисков. Взел е поради, че у него е намерено нищожно количество марихуана. Друг мотив, бележит от отбраната, е, че на обвинения му се е родило дете на 6 октомври.

Всъщност Божидар Москов е женен за Нели - щерка на Георги Дросев. Последният е непосредствен до Димитър Желязков-Митьо Очите.
Дросев влезе в „ Аркус-Сигурност” на мястото на убития гард на Очите Александър Алексиев. Последният бе погубен при престрелката през юни 2016 година в ресторанта „ 4 You” в Слънчев бряг.

Митьо Очите даже е бил на сватбата на Божидар Москов, сподели Би Ти Ви. Кум на Москов пък е посоченият за водач на наркогрупата Станислав Панайотов.

Към момента прокуратурата упреква осмина души като участници в бандата, която работила на територията на Бургас и Поморие.
Ролята на Божидар Москов била да пласира марихуана, само че и да събира пари от нередовни дилъри.

Официално Москов работи като продавач-консултант в автофирма на тъст си Георги Дросев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР