Съдът подхваща женски спор със скубане и пистолет за място

...
Съдът подхваща женски спор със скубане и пистолет за място
Коментари Харесай

Женски спор със скубане и пистолет за място на опашката в магазин

Съдът подхваща женски спор със скубане и револвер за място на опашката в магазин, заяви прокуратурата.

Инцидентът е станал на 10 юни 2020 година. Пострадалата П. А. се е намирала в магазин в ж.к. " Дружба ", гр. София. Тя била на една от касите в магазина, с цел да заплати покупките си, когато в един миг към нея се доближила обвинената В. В. и с недодялан звук ѝ споделила да се мръдне настрана, което потърпевшата изпълнила. След което В. В. с нападателен звук ѝ споделила, че би трябвало да се реалокира в другата посока. Пострадалата ѝ дала отговор да се отнася с по мек звук към нея.

След като излязла от магазина П. А. се насочила към автомобила си. Излизайки на открито тя забелязала на паркинга пред магазина В. В. дружно с по стара жена и мъж. П. А. провела къс диалог с тях като показала, че е можело да се държат с нея по културно. В този миг обвинената В. В. се доближила до потърпевшата, хванала я за косата и почнала да я скубе. Намесила се свидетелка, която била наоколо и ги разтървала. Тогава обвинената заредила газ-сигнален револвер, насочила го към П. А. и отправяйки обидна имитация към нея ѝ споделила: " Ще те убия! ".

Виждайки оръжието ориентирано към нея, П. А. се уплашила и в един миг помислила, че ще бъде убита от обвинената. След това мъжът, който бил дружно с обвинената и старата жена повалил В. В. на земята и ѝ взел револвера, който бил негов.

По случая било формирано досъдебно произвеждане, в хода на което по отношение на обвинената В. В. била взета мярка за неотклонение " гаранция в пари ". Предстои делото против нея да продължи в съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР