Съдът отложи решението по случая с преследван от Кремъл за

...
Съдът отложи решението по случая с преследван от Кремъл за
Коментари Харесай

Съдът отложи решението по случая с преследван от Кремъл за мобилизация руснак

Съдът отсрочи решението по случая с преследван от Кремъл за готовност руснак.

Днес, на 17 октомври, трябваше да има обжалване на решението на " Агенцията за бежанците " да откаже леговище на руснака Александър Стоцки, пристигнал на 25 февруари т.г. Александър Стоцки подава молба за интернационална протекция една седмица откакто идва в България. През юли обаче той получава отвод.

Според Държавната организация за бежанците той няма основателни аргументи да счита, че е застрашен от гонене в Русия. От Actualno.com през днешния ден се свързахме с Александър Стоцки за това какво е взетото решение от съда през днешния ден, стана ясно, че такова не е взето, тъй като съвещанието се отсрочване за 14 ноември т.г. Решението на Агенцията за бежанците да откаже леговище на Стоцки е взето преди оповестената военна готовност.

От началото на войната в Украйна 92-ма руснаци са потърсили интернационална протекция. Като петима към този момент имат филантропичен статут, а 7 са получили отвод. От Actualno.com припомняме, че на 3 октомври майката на Александър намира в пощенската си кутия повиквателна от армията.

Стоцки е мобилизиран и в писмото се споделя, че е задължен да се яви във военното окръжие до 24 часа. Десет дни по-рано съветският президент Владимир Путин е оповестил частична готовност.Стоцки споделя, че не дава отговор на тези условия, само че все пак е получил повиквателна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР