Съдът наложи най-тежките мерки за неотклонение задържане под стража на

...
Съдът наложи най-тежките мерки за неотклонение задържане под стража на
Коментари Харесай

Случаят с убийството на Пейо: Арест за Габриела и майка ѝ Красимира

Съдът наложи най-тежките ограничения за неотклонение " задържане под стража " на упрекнатите в убийството на Пейо Пеев - Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова.

Досега брачната половинка на убития Пейо Пеев - Габриела Славова бе с мярка за неотклонение " домакински арест ", а повода за това е, че би трябвало да поставя грижи за двете ѝ деца. Вчера пред bTV изпълнителният шеф на Агенция за обществено подкрепяне доктор Надя Танева заяви, че децата в момента се намират при майката на Пейо Пеев.

„ Аз съм биологичният татко на второто ѝ дете “, сподели той

Красимира Трифонова бе доведена в правосъдната зала от съдебна защита с белезници и вериги на краката. Тя също остава в ареста с най-тежката мярка за неотклонение. 

В 10:00 часа ще бъде гледана още веднъж мярката за неотклонение на брачната половинка и тъщата на Пейо Пеев

Жестокото убийство бе извършено на 18 януари в София. 44-годишният Пейо Пеев е открит в опожарен автомобил, а преди този момент е бил удушен. За убийството са арестувани брачната половинка на Пейо – Габриела Славова и нейната майка Красимира Трифонова. Габриела има две деца, като едното е бебе на 4 месеца, за което някогашният народен представител от Политическа партия Велико Минков твърди, че е биологичен татко. Основната версия за убийството е спор за наставнически права.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР