Съдържанието, генерирано от потребителите (UGC), е всеобхватна тенденция в пресечната

...
Съдържанието, генерирано от потребителите (UGC), е всеобхватна тенденция в пресечната
Коментари Харесай

Насочено към марката, създавано от потребителите

Съдържанието, генерирано от потребителите (UGC), е всеобхватна наклонност в пресечната точка на обществените медии, електронната търговия и избухливия напредък на късометражните видеоклипове. За марките това е и маркетингова опция. Марките желаят близки човешки същества, с които техните консуматори могат да се разпознават, с цел да основават наличие, което разпространява продуктите и полезностите им.

Но в този момент, в ерата на милиони изявления в обществените медии, генерирани от консуматори, по какъв начин марките могат да регистрират цялото наличие там, обвързвано с тяхното име? Зората на генеративните AI принадлежности единствено прибавя към казуса, трупайки несвързани, машинно основани изображения и видеоклипове, оставяйки марките да сортират планини от изкуствено наличие.

Оформя се нов тип UGC: ориентирано към марката, генерирано от потребителите наличие. С него марките към момента могат да употребяват локалните връзки и връзката на ежедневните клиенти и създатели, само че също по този начин могат да оформят UGC известия, да преглеждат наличието, с цел да подсигуряват сигурността на марката и да имат наличието, с цел да управляват по какъв начин се споделя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР