Съдържание:Размер на резервоара за водаДопълнителна струя на паратаДължина на кабелаГладеща

...
Съдържание:Размер на резервоара за водаДопълнителна струя на паратаДължина на кабелаГладеща
Коментари Харесай

5 функции, които да имате предвид, преди да купите парна ютия

Съдържание:

Размер на резервоара за водаДопълнителна бликам на паратаДължина на кабелаГладеща повърхностТегло на ютията  5 функционалности, които да имате поради, преди да купите парна ютия

Перфектно изгладеното е висшото въплъщение на изтънчеността и хигиената. Набръчканите, неизгладени облекла в никакъв случай няма да бъдат на мода, тъй като излъчват единствено немърливост и неугледност.

Ако и вие като нас сте безспорни фенове на гладенето и ви е писнало от вашата досадна остаряла ютия, би трябвало да инвестирате в прилична парна ютия. Може да усетите огромна разлика изключително заран, когато се мъчите да свършите 10 неща за пет минути, защото закъснявате за офиса и ние сме тук, с цел да ви помогнем. Ето някои функционалности, които би трябвало да разгледате, преди да се сдобиете с парна ютия.

Размер на резервоара за вода

Резервоарът за вода е дребният контейнер за предпазване във вашата ютия, който цялостните с вода, с цел да поддържате вашата ютия с пара. Ако имате навика да гладите купчини облекла за идната седмица едновременно, тогава би трябвало да погледнете за огромен контейнер за вода. Ако сте по-скоро от този вид хора, които гладят в последния миг, тогава можете да изберете контейнер за вода с порядъчен размер.

Допълнителна бликам на парата

Парните ютии отделят пара на постоянни шпации, с цел да гладите безпрепятствено вашите облекла. Но доста облекла изискват в допълнение внимание и тази спомагателна пара, която се получава при натискане на парния бутон, влиза в игра. Така че, това е признак, който би трябвало да разгледате, в случай че облеклата ви се нуждаят от в допълнение равнище на пара.

Дължина на кабела

 Парна ютия

Докато гладите облеклата си, ще ви е нужна огромна дължина на кабела, прикован към вашата парна ютия. Увеличената дължина в последна сметка допуска нараснал комфорт, лекост на улеснение и гладка функционалност.

Гладеща повърхнина

Гладещата повърхнина на парната ютия дефинира степента на качество, която има, и също по този начин приказва доста за дълголетието на вашата парна ютия. Така че, по-добре е да изберете такава, която е лесна за разчистване и е устойчива на надраскване за по-дълга функционалност.

Тегло на ютията

Тъй като има голям брой типове парни ютии, всички те се оферират в разнообразни форми и спецификации. Би било потребно, в случай че изберете ютия, която не е нито прекомерно тежка за покачване, с цел да не ви предизвиква дискомфорт, нито прекомерно лека.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР