Съдържание:Какво ще ви трябва, за да си сложите изкуствени мигли?

...
Съдържание:Какво ще ви трябва, за да си сложите изкуствени мигли?
Коментари Харесай

Как се поставят изкуствени мигли?

Съдържание:

Какво ще ви би трябвало, с цел да си сложите изкуствени мигли?  Как се слагат изкуствени мигли? ‹›  Козметична чанта-органайзер за пътешестване Препоръчано за теб:Козметична чанта-органайзер за пътуване35.00 лева.Виж ››

Далеч не всяка жена може да се похвали с гъсти и дълги мигли, само че през днешния ден това към този момент е поправимо. Можете както да употребявате хубава серпантина, по този начин и да заложите на изкуствени мигли.

Ако обаче до момента не сте правили това, тогава сигурно имате въпроси по отношение на това по какъв начин вярно да си сложите изкуствени мигли.

Можете да посетите салон за хубост, където да ви слагат изкуствени мигли на снопчета. Тази процедура си има своите преимущества и дефекти.

Откъм отрицателните страни може да се означи това, че не можете да си слагате сенки за очи или очна линия, защото няма да можете по-късно да почистите добре очите. Също по този начин ще се наложи да посещавате салона за хубост един път на 2-3 седмици за поддръжка на миглите ви.

Другият и много по-лесен метод е просто да си слагате изкуствени мигли сами, като в този случай резултатът ще е краткотраен, тъй като няма да можете да ходите с тях непрекъснато, както е със снопчетата.

Първата ви задача е да приложите миглите до окото, с цел да прецените дали ще би трябвало да ги срежете малко. Бъдете прецизни и имайте поради, че те би трябвало да стартират от началото на окото, с цел да е естетически красиво, или да ги поставите единствено в края на окото, с цел да го издължат.

След като сте определили дължината, нанесете дребна и тънка линия на ръба на изкуствените мигли. В никакъв случай не нанасяйте доста лепило, защото по този начин доста елементарно може да развалите грима си. За да не прекалите, може да употребявате съчка за зъби, с цел да нанесете тънка линия.

След като сте нанесли лепилото, следва да изчакате 30-на секунди, с цел да изсъхне леко то. Започнете слагането на миглите от края на окото, като в същото време ги притискайте леко, с цел да ги фиксирате и да залепнат добре.

Можете да употребявате и извивачка за мигли, с цел да ги слеете идеално с вашите, а след това сложете и серпантина, само че не прекалявайте. И не забравяйте, че вечер наложително би трябвало да ги премахвате с хладка вода, като бъдете деликатни, с цел да не отскубнете и част от вашите.

Какво ще ви би трябвало, с цел да си сложите изкуствени мигли?

 Слагане на изкуствени мигли

- Самите мигли - съветваме ви да се спрете на по-естествените. Също по този начин може да заложите на такива, които се поставят единствено в края на окото, с цел да го издължат. Най-добре наподобяват тези, които са от натурален косъм, само че те надлежно са и по-скъпи. Най-евтините са синтетичните изкуствени мигли, които могат да се употребяват до 10-на пъти, в случай че ги пазите;

- Лепило - най-често ще намерите лепило в самите комплекти на изкуствените мигли, само че можете да си закупите такова и настрана. Целта му е да фиксира изкуствените мигли за горния клепач и в същото време не би трябвало да нервира окото;

- Пинсета - в случай че сте по-опитни и ви е по-удобно, тогава можете да употребявате и своите пръсти, само че въпреки всичко е по-хигиенично да ги слагате благодарение на пинцета. Може да употребявате елементарни модели, само че не забравяйте преди този момент да ги стерилизирате и да ги почиствате преди всяко слагане на миглите.

Ето че към този момент и вие можете да имате обемни и красиви мигли с няколко елементарни придвижвания. Освен това изкуствените мигли са и прелестно допълнение към вечерния грим за идните празници, по тази причина не спирайте да експериментирате и пробвате разнообразни визии.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР