Съдържание:Avira Free AntivirusAvast Free AntivirusSophos Home FreePanda Free Antivirus Смятате

...
Съдържание:Avira Free AntivirusAvast Free AntivirusSophos Home FreePanda Free Antivirus Смятате
Коментари Харесай

Най-добрите антивирусни програми

Съдържание:

Avira Free AntivirusAvast Free AntivirusSophos Home FreePanda Free Antivirus  антивирусна отбрана

Смятате ли, че антивирусната стратегия, която предлага Windows, е задоволителна отбрана за вашия компютър? Ако си отговорихте с не, значи е време да си инсталирате друга. Има доста стратегии, които оферират отбрана.

Винаги, когато става на въпрос за програмен продукт, платените са с по-високо качество. Но, в случай че залагате на безплатните стратегии, по една или друга причина, за вас също има какво да се откри.

Въпреки че доста антивирусни стратегии оферират безвъзмездни услуги, те нормално не са цялостни. Повечето от тях позволяват прекомерно малко варианти за ползвателите си и даже от време на време изискват възнаграждение, с цел да бъдат деинсталирани. Малко са същински безплатните антивирусни стратегии, а това са най-хубавите от тях.

Avira Free Antivirus

Разработена от немски инженери, Авира е надеждна стратегия с новаторски метод на работа. Тя покрива всички точки на отбрана и има комфортен дизайн. Тя също предлага браузър приложение, което се прибавя на браузъра ви за уеб отбрана и фишинг.

Но това, което е новаторско в нея, е, че тя работи основно в облачното пространство, а не на компютъра. Това значи, че активността й е значително предпазена от хакери, защото по-голямата част се развива в персонален сървър. Също по този начин значи, че тя заема по-малко място на компютрите, което я прави подобаваща и за по-стари операционни системи.

Avast Free Antivirus

 компютър с антивирусна стратегия

Сред по-известните за нас е антивирусната стратегия Аваст. Тя предлага изцяло безвъзмездна отбрана в съвсем всички сфери, с изключение на високостепенна отбрана от рансъмуер. Въпреки това тя предлага огромно количество спомагателни функционалности, които са също изцяло безвъзмездни. Такива са отбрана на паролите в уеб пространството и отбрана на домашната безжична мрежа. Аваст също сграбчва потребителите си с лесна апаратура и комфортен интерфейс.

Sophos Home Free

Тази антивирусна стратегия е лесна за потребление и предлага всичко, което и другите в този лист. Това, което я отличава от тях, обаче, е ефикасната алтернатива за наставнически надзор.

Чрез нея можете да забранявате някои от уеб страниците на компютъра за децата ви и да го отбраните от вируси. Безплатната версия на тази стратегия може да се конфигурира единствено на три устройства, само че това е задоволително обилно, спрямо другите.

Panda Free Antivirus

Това е една по-малко известна стратегия, само че несъмнено една от най-хубавите. Има отлични защитни функционалности на високо равнище и комфортен интерфейс. Но тя не е просто антивирусна стратегия, тя е антивирусна стратегия, която идва с безвъзмезден VPN. За страдание той има ограничаване от 150 MB дневно, само че това е задоволително за изпращане на писма и сърфиране в интернет.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР