Съдържание:1. Цветове и арнажиране на масата2. Музика и осветление3. Избор

...
Съдържание:1. Цветове и арнажиране на масата2. Музика и осветление3. Избор
Коментари Харесай

Идеи за организиране на романтична вечеря

Съдържание:

1. Цветове и арнажиране на масата2. Музика и осветление3. Избор на тоалет4. Храни и напитки5. Добро въодушевление  Идеи за образуване на сантиментална вечеря

Когато желаеме да приготвим сантиментална вечеря, ние постоянно объркваме всичко, мислейки единствено и само какво би трябвало да поднесем на масата за самата вечеря.

Стоп! Макар това да е сполучлив миг да покажете кулинарните си умения, въпреки всичко приказваме за сантиментална вечеря.

Храната, колкото и да е вкусна остава на назад във времето. Ще стигнем и до нея, само че ето върху какво друго би трябвало да помислите.

1. Цветове и арнажиране на масата

Тъй като аленото се свързва с романтиката и пристрастеността, то наблегнете на този цвят. Постелете масата с бяла завивка, само че дано салфетките или чиниите, които поставяте, да са в алено. Или пък противоположното - покривката да е алена, а сервираните върху нея принадлежности да са бели.

Няма по какъв начин една сантиментална вечеря да мине без свещи. За разлика от това, което гледате по филмите обаче, не ви предлагаме да избирате прекомерно високи свещи или свещници, тъй като те ще ви пречат да се гледате очи в очи. Това важи и в случай че желаете да поставите на масата и ваза с рози. По-добре поръсете върху покривката няколко розови листенца. Те ще изпъкват изключително добре, в случай че сте се спрели върху бяла завивка.

2. Музика и осветяване

 Романтична вечеря

Предполага се, че по време на една роматинчна вечеря ще желаете да проведете и някакъв диалог - очи в очи. В случая свещите служат за основаване на сантиментална атмосфера, само че не и за осветяване. То би трябвало да приглушено, благодарение на странични осветителни тела и никога на такива, които ще ви блестят в очите.

Музиката е наложителна, само че с концепцията тя да служи като декор на диалозите ви. Да е по-тиха и ненатрапваща се. Баладите са чудесна концепция.

Не си и помисляйте да пускате тв приемник, даже и по него да дават типичен филм или пък някоя американска сапунка.

3. Избор на тоалет

Т.нар дребна черна рокля, която всяка жена би трябвало да има в дрешника си, е доста добър избор за вечерния ви тоалет. Но каквото и да изберете, гледайте то да е елегантно и не прекомерно предизвикателно. Тип " от вратата за краката ", както гласи небезизвестната мъжка приказка.

4. Храни и питиета

 Идеи за сантиментална вечеря

Както казахме, това е миг, в който можете да блеснете с кулинарните си умения и се възползвайте. Не рискувайте обаче с нещо прекомерно екзотично, което ще приготвяте за първи път. Подобно меню можете да си позволите, в случай че поръчвате подготвена храна, която към този момент сте пробвали. В последна сметка не всяка жена умее да готви.

За малко да забравим - с цел да не развалите всичко, преди да е почнало, то проверете въпросният мъж да не се окаже веган или вегетарианец и съобразете вечерното меню по отношение на неговите желания.

По отношение на напитките, то наложително изберете висококачествено алено вино. За " по-сигурно " се снабдете и с бяло вино, розе, шампанско или просеко.

5. Добро въодушевление

Може би с това трябваше да стартираме и ще ни извините. Ако не сте усмихнати и не умеете да поддържате положителното въодушевление на масата, всичките ви старания по организирането на сантиментална вечеря, биха били напразни.

Доверете ни се!

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР