Съд в САЩ обезсили решението на Пентагона да включи телекомуникационната

...
Съд в САЩ обезсили решението на Пентагона да включи телекомуникационната
Коментари Харесай

Окончателно: Американски съд извади Xiaomi от черния списък на Пентагона

Съд в Съединени американски щати обезсили решението на Пентагона да включи телекомуникационната корпорация Xiaomi в листата на " китайските военни предприятия ". Това разрешава на американските вложители законно да получават нейни акции, написа БГНЕС.
" На 25 май, в 16:09 локално време, съдът на окръг Колумбия издаде окончателната си присъда, като анулира решението на Пентагона да класифицира Xiaomi като китайска военна компания ", се споделя в изказване на корпорацията.
 Huawei не съумя да завоюва делото в Съединени американски щати поради влизането си в американски черен лист Huawei не съумя да завоюва делото в Съединени американски щати поради влизането си в американски черен лист
Съд в Съединени американски щати отхвърли желае на Huawei против американските управляващи, с който компанията стачкува против възбраната да работи с федералните агенци...
Както е очебийно в документа, китайската компания ще продължи интензивно да създава нови високотехнологични артикули, с цел да отговори на търсенето на потребителите от целия свят.
През януари пресслужбата на Пентагона заяви, че министерството на защитата на Съединени американски щати е разширило листата на китайски предприятия, които съгласно Вашингтон са свързани с китайската военна промишленост. Към него беше добавена и Xiaomi. Списъкът беше формиран след решение на експрезидента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.
Корпорацията е учредена през април 2010 година и е един от четирите най-големи производители на смарт телефони в света. В края на декември предходната година пазарната капитализация на Xiaomi за първи път надвиши 100 милиарда $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР