Съд в Лос Анджелис официално отне от бащата на Бритни

...
Съд в Лос Анджелис официално отне от бащата на Бритни
Коментари Харесай

Съдът официално отне попечителството над Бритни Спиърс от бащата й

Съд в Лос Анджелис публично лиши от бащата на Бритни Спиърс попечителството над певицата, с което контролираше живота и парите й в продължение на 13 години, предадоха международните организации.

Решението за отнемането на попечителството бе взето още на 29 септември. Преди това самият татко на певицата Джейми Спиърс също се съгласи да бъде комплициран завършек на опекунството му. На съвещанието в съда през вчерашния ден арбитър Бренда Пени публично приключи 13-годишното настойничество над Бритни Спиърс, предава Българска телеграфна агенция. 

Контролът над финансите й краткотрайно ще бъде предаден на инспектор, за което настояваше изпълнителката и юристът й Матю Розенгарт. Самата Спиърс не участва на съвещанието. Адвокатът й, който разяснява решението на съда, разгласи, че това е " популярен ден " за певицата.

" За пръв път от над 10 години можем да кажем, че единствено един човек - самата Бритни, има право да взема решение какво да прави ", акцентира Розенгарт. Той добави, че решението на съда влиза в действие неотложно. 

Малко по-късно Бритни Спиърс написа в Instagram, че „ това е най-хубавият ден през живота й ", показва Ройтерс.

Попзвездата бе внесла иск да се освободи от попечителството на татко си още през 2008 година Богатството на певицата се прави оценка на 60 милиона $. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР