Събуждането с главоболие е често срещано явление и в повечето

...
Събуждането с главоболие е често срещано явление и в повечето
Коментари Харесай

Защо ни боли главата сутрин?

Събуждането с главоболие е постоянно срещано събитие и в множеството случаи няма защо да се притеснявате - само че е значимо да знаете по кое време признаците би трябвало да бъдат тествани и какво можете да извършите, с цел да ги предотвратите.

Пред в. „ Мирър “ Скот Макдугъл от Independent Pharmacy споделя:

„ Събуждането с главоболие може да стартира почивния ви ден в действителност неприятно и това може да има негативно влияние върху останалата част от деня ви. И до момента в който една от най-честите аргументи за утринно главоболие се дължи на махмурлук, има редица други аргументи, заради които може да се събуждате с възпалена глава. За благополучие има и разнообразни решения за утринно главоболие, тъй че прочетете, с цел да разберете по какъв начин да спрете вашето. "

Защо се разсънвам с главоболие?

Според Скот Макдугъл има няколко аргументи, заради които може да се събуждате с главоболие заран, в това число алкохол, здравословни проблеми, свързани със съня и медикаменти.

Той изяснява: „ Алкохолът е добре прочут с това, че предизвиква утринно главоболие. Това ви кара да изпитате дехидратация, като главоболието е един от най-честите странични резултати, когато тялото ви не получава нужната вода. "

Събуждането, с цел да отиде до тоалетната през нощта, също е основателна причина да ви боли глава. Това може да аргументи загуба на течности и като такава да докара до лека форма на дехидратация.

Проблеми като нарушавания на циркадния темп, бодърствуване, хъркане, сънна апнея, скърцане със зъби (бруксизъм) и несъразмерен сън могат да нарушат модела ви на сън и да ви накарат да се разсъните с главоболие.

" Лекарствата постоянно могат да бъдат главната причина за пробуждане с главоболие, даже медикаменти, които приемате за главоболие. Някои от медикаментите, които могат да доведат до утринно главоболие, включват медикаменти срещу тревога , аспирин, парацетамол, нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС), опиоиди и триптани “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР