Събудих се със закопчани с белезници ръце и крака, запушена

...
Събудих се със закопчани с белезници ръце и крака, запушена
Коментари Харесай

Отвлечената от поляк манекенка проговори

Събудих се със закопчани с белезници ръце и крайници, запушена уста, в чанта. Това споделя 20-годишният английски модел, която беше упоена и отвлечена в Италия. Единият от арестуваните за закононарушението е поляк. 30-годишният Лукаш Павел Херба възнамерявал да я продаде като секс робиня в интернет.

Отвлеченото момиче се споделя Клоуи. Тя споделя ужасяващи неща към отвличането й, оповестява Нова телевизия, базирайки се на английски медии. 20-годишното момиче декларира, че до момента в който е била в плен се е страхувала за живота си „ секунда след секунда, минута след минута, час след час”.

Похитителите били свързани с група, известна с името „ Черна смърт”. Докато я държали упоена, оповестили наддаване за нея в интернет с начална цена от 300 000 евро. Дали период на стилната организация, за която работи, да я изплатят, в случай че желаят да избегнат продажбата й като секс робиня.

Самата Клоуи допуска, че е можело да бъде продадена в Близкия изток. Клоуи споделя, че в средата на юли отишла на фотосесия в Милано. Адресът обаче се оказал подправен и тя се озовала в изоставена постройка. Тогава чужд мъж я нападнал.



„ Мъж с черни ръкавици ме изненада откъм гърба, сграбчи ме за врата и ми запуши устата, с цел да не пищя”, споделя момичето. „ Втори мъж с черна маска ме инжектира с нещо в лявата ръка. Мисля, че изгубих схващане ". „ Когато се разсъниха, осъзнах, че съм в багажника на кола, с белезници на краката и ръцете и лепенка на устата. Бях в чанта и можех да вдишвам единствено през дребна дупка”, споделя Клоуи.

Клоуи била закарана в градче в Италия, покрай френската граница. Там похитителите я държали вързана и я заплашвали, че ще я убият, в случай че се опита да избяга. По думите й похитителите са били общо четирима. Клоуи обаче е млада майка, което става известно е срещу разпоредбите на групата „ Черна смърт”. За да се избави, тя предиздвикала единият си грабител да си мисли, че могат да станат интимни, когато всичко се оправи. Предлагайки я в интернет, в обявата били поместени ограниченията й и увещание, че е прегледана от лекар и няма полово излъчени заболявания.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР