Събудих се с белезници на ръцете и краката, и лепенка

...
Събудих се с белезници на ръцете и краката, и лепенка
Коментари Харесай

Разказът на отвлечена за секс робиня в Близкия изток

Събудих се с белезници на ръцете и краката, и лепенка на устата. Бях в чанта в багажника на кола и можех да вдишвам единствено през една дребна дупка. Това е ужасяващият роман на 20-годишния английски модел Клоуи Ейлинг.

Тя е отвлечена в Италия, дрогирана и държана в плен, до момента в който нейните похитители са се опитвали да я продадат като робиня за секс в Близкия Изток, написа „ Индипендънт” (The Independent)

Младата британка се е върнала през вчерашния ден във Англия. На 11 юли тя била примамена с подправена покана за фотосесия покрай централната гара в Милано.

Влизайки на посочения адрес обаче се оказала в изоставена постройка. Там по нейните думи я причаквал мъж, който я нападнал.

„ Човек с черни ръкавици пристигна зад мен, постави едната си ръка на врата ми и с другата ми запуши устата, а втори ми инжектира нещо в дясната ръка”, споделя Клоуи.

Предполага се, че е била инжектирана с кетамин – мощно успокоително, употребявано за упойка.

„ Мисля, че съм припаднала, тъй като откакто се разсъниха, бях единствено с розово боди и чорапи”, показва младата жена.

Похитителят и съучастникът му я пренесли в багажника на лека кола от Милано в селска къща в региона Пиемонт, където я държали в продължение на 6 дни, до 17 юли.

Докато била в безсъзнание, мъжете създали компрометиращи фотоси, с които я предложили на търг в интернет.

Клои споделя, че признанието, че е млада майка ядосало похитителите, защото било срещу разпоредбите на групата, наречена „ Черна смърт”, да отвличат дами с деца.

Във фермата те я връзвали за мебелите, като понякога я пускали да се разхожда в двора.

Снимките на Клои били оповестени в уеб страница, където похитителите предложили дами за продажба с посочени ограниченията им и увещание, че са прегледани от лекар и нямат полово излъчени заболявания.

Един от похитителите споделил пред нея, че на седмица оферират на търг по 3 дами, най-често ги купуват в арабските страни, а той самият е спечелил 15 милиона $ за 5 години от този бизнес.

В последна сметка мъжете поискали 270 000 паунда от нейния сътрудник, с цел да я освободят, само че в след това се съгласили да одобряват 50 000 в биткойни. На 17 юли един от тях отвел дамата до английското консулство в Милано и я пуснал. Там обаче бил задържан.

Името му е Лукаш Павел Херба, 30-годишен поляк, който живеел във Англия и е упрекнат, че е провел отвличането. Полицията търси и неговия съизвършител. Клоуи е споделила, че е имало най-малко трима други мъже във фермата, само че не е видяла лицата им.

Преди да я пусне Херба обяснил, че в случай че проговори ще посегнат на нея и детето ѝ.

От полицията прецизират, че не са сигурни дали в действителност съществува група за отвличания, наречена „ Черна смърт” или всичко е разиграно единствено за взимане на откуп.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР