Събудената книжарница в Долен Ийст Сайд, която примамваше наркомани към

...
Събудената книжарница в Долен Ийст Сайд, която примамваше наркомани към
Коментари Харесай

Събудената книжарница в Ню Йорк, която примамваше изтощени наркомани с безплатни предмети, е изправена пред възможно изгонване

Събудената книжарница в Долен Ийст Сайд, която примамваше наркомани към витрината си, като оферираше безвъзмездни облекла, храна и „ услуги за понижаване на вредите “ – както и баня, където могат да стрелят – е изправен пред първата стъпка в процеса на изпъждане.

След като The Post през октомври разкри „ зомби апокалипсисът “, който завладя Suffolk Street сред улиците Rivington и Delancey вследствие на безплатните акции на Bluestocking Cooperative Bookstore – които също включваха Narcan, ленти за тестване на опиати и резервоар за игли – магазинът получи 15-дневно предизвестие за „ лечение “ от притежателя.

Уведомлението цитира нарушавания на контракта за наем на Bluestocking, в това число „ неоторизирано потребление на пространствата като „ здравно заведение “ “ и основаване на „ несигурна среда “, съгласно документа, получен от The Post.

За да предотврати изгонването, щатският закон споделя, че книжарницата ще би трябвало да позволи проблемите, изброени в известието – само че тя даде обещание да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР