Събранието на акционерите във футболния Левски започна малко след 11:00

...
Събранието на акционерите във футболния Левски започна малко след 11:00
Коментари Харесай

Общото събрание на "Левски" започна

Събранието на акционерите във футболния " Левски " стартира малко след 11:00 ч. Решенията след него ще бъдат оповестени на конференция след края на срещата.

Мажоритарни и миноритарни притежатели се събраха, с цел да вземат решения за бъдещето на клуба, който е в тежка финансова рецесия от началото на 2020 година, когато поддръжката си за " сините " отдръпна главният спонсор - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на предприемача с няколко обвинявания от българската прокуратура Васил Божков. Оттогава тимът се устоя най-вече с дарения от почитатели. Заради забавените заплати огромна част от футболистите разтрогнаха договорите си с клуба.

Снимка: Lap.bg

Събранието беше намерено от краткотрайно изпълняващият длъжността изпълнителен шеф Константин Баждеков.

На срещата участват мажоритарният притежател Наско Сираков, членът на Надзорния съвет Петър Ганев, Илия Христов от " Сини сърца ", още Петър Димитров, Владимир Владимиров - Гугутката, Васил Колев, Кирил Ивков.

Снимка: Lap.bg

Изненадващо беше появяването на някогашния притежател на " сините " Тодор Батков.

Вчера (30 август) Сираков разгласи подписването на нов спонсорски контракт с компания за спортни залози и казина, която си сътрудничи с клуба от юли 2020 година Контрактът е за 5 години, а финансовите параметри не бяха разкрити. Ясно е, че представител на спонсора ще влезе в Надзорния и Управителния съвет на " Левски ".

Снимка: Lap.bg

В " Левски " би трябвало да се оправят и със спортно-технически проблеми. От началото на сезона отборът има 2 победи и 4 загуби, а това му отрежда осмо място в класирането.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР