Събралите се протестиращи скандират мафията вън, никога повече ГЕРБ и

...
Събралите се протестиращи скандират мафията вън, никога повече ГЕРБ и
Коментари Харесай

Протестиращите срещу промените в Изборния кодекс отидоха пред сградата на БНТ

Събралите се протестиращи скандират " мафията вън ", " в никакъв случай повече ГЕРБ и Движение за права и свободи ", " долу Движение за права и свободи " и " оставка Кошлуков "

Протестиращите против измененията в Изборния кодекс се реалокираха пред постройката на Българската национална телевизия (БНТ), където се чака да гостуват Йордан Цонев от Движение за права и свободи, Даниел Лорер от „ Продължаваме Промяната “, Георги Свиленски от Българска социалистическа партия и Христо Иванов от „ Демократична България “.

Събралите се протестиращи скандират " мафията вън ", " в никакъв случай повече ГЕРБ и Движение за права и свободи ", " долу Движение за права и свободи " и " оставка Кошлуков ", предава.

Гражданското неодобрение е породено от измененията в Изборния кодекс, с които се връща опцията за гласоподаване с хартиени бюлетини.

Протестът стартира в 18:30 часа пред Народното събрание. Заради присъединяване на Йордан Цонев в " Панорама " жителите взеха решение да се реалокират пред Българска национална телевизия.

Има засилено полицейско наличие.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР