Съботно-неделният сутрешен блок на Нова телевизия доказа, че е предпочитаното

...
Съботно-неделният сутрешен блок на Нова телевизия доказа, че е предпочитаното
Коментари Харесай

Рокади в Нова телевизия! Деян Веселинов аут от екрана, сутрешният блок има нов водещ и това е скандалната...

Съботно-неделният утринен блок на Нова телевизия потвърди, че е пожеланото предаване на дейните фенове през почивните дни и през лятото. В утринните часове през уикенда в интервала 30 май – 31 август 2017 " Събуди се " притегля над 25% от дейната публика на възраст 18-49, като записва преднина от 54% в аудиторен дял измежду посочените фенове спрямо конкурентното предаване на bTV по същото време съгласно данните на Нилсен Адмосфер България.
Тази събота, 9 септември, “Събуди се” се завръща в нормалното си време от 8.00 до 11.00 ч., само че в нов формат, с цел да отговори на упованията на феновете за настояща информация и забавна журналистика. В събота заран Мирослава Иванова още веднъж ще прави оценка на отминалата седмица, а в неделя ще се разсънваме с Лора Крумова и другия взор към настоящите събития. Екипът на Лора ще продължава да споделя историите, които вълнуват в утринните часове на уикенда, а репортерите на “Събуди се”, както до момента, ще наблюдават горещите тематики в събота и неделя.



“Започваме новия сезон с нова сила. През годините “Събуди се” потвърди, че е пожеланият утринен блок през почивните дни и мога единствено да благодаря на феновете за доверието. Вярвам, че дружно сме № 1 и знам, че с Лора и екипа ѝ тимът ни става още по-успешен”, споделя Мирослава Иванова.

“Аз и екипа се причисляваме към " Събуди се " и продължаваме с още тематики и забавни гости”, добавя Лора Крумова.



Не пропускайте най-актуалните лица и събития с Мирослава Иванова и Лора Крумова в “Събуди се” в събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч.



Не е ясно дали досегашната половинка на Иванова остава в малкия екран и каква е повода той към този момент да не партнира на чаровната дама.

В Нова телевизия обаче рокадите не завършват тук. Гала се похвали, че ще започва предаването си с мъж до себе си. Това е не какъв да е, а любовта на живота й - Стефан. Друга изненада от последните часове е, че " Сделка или не " се завръща в ефира на малкия екран и още веднъж ще бъде водена от Румен Луканов.

Промените не престават и с " Х фактор ". Музикалното предаване към този момент няма да се излъчва два пъти седмично, както до момента, а единствено един път - в неделя. Тогава ще има огромен концерт, на края на който един от участниците ще отпада. За това призна персонално самият Маги Халваджиян, който е продуцент на формата в България.

Ники Кънчев пък даде обещание доста изненади за всички фенове, страховит нов интериор за Къщата на " ВИП Брадър " и безпределно забавни участници, само че не пожела да издаде повече. Ясно е, че той ще влезе в досегашната си роля на водещ в лайв предаванията, само че добави, че ще има и още едно ново амплоа, което ще се разбере на старта на шоуто.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР