Съботна специализирана полицейска операция "Антидрога " се проведе на територията

...
Съботна специализирана полицейска операция "Антидрога " се проведе на територията
Коментари Харесай

Операция Респект! Полицаи завардиха пътищата в Пиринско в акция срещу наркотиците! Арестуваха дилъра П. Шишоев от Н. Делчево, глътнал наркотика

Съботна профилирана полицейска интервенция "Антидрога " се организира на територията на Пиринско. Полицаи от всички ръководства бяха вдигнати на крайник в търсене на дрога, а десетки от дейния престъпен контингент бяха довеждани един по един в полицейските ръководства по места, с цел да бъдат "профилактирани ".

По време на интервенцията е арестуван известния дилър в санданското село Ново Делчево, Петър Шишоев, наследник на криминалнопроявения и осъждан Огнян Шишоев, научи Struma.com. Той е спрян за инспекция на изхода на селото си, само че при типа на служителите на реда глътнал опиата, който носил у себе си.

Закаран е в незабавния център, с цел да бъде тестван, след което е арестуван за 24 часа за следващ път. Съвсем неотдавна той бе задържан още веднъж с опиати в Петрич. Тогава у него бе открит пакет с хероин.

В интервенцията са проверявани и коли за това дали са обект на кражба. Спирани са и водачи за неспазване на закона за придвижване по пътищата. Операцията продължава и през днешния ден.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР